Picture
Ο 25χρονος μέσος της Α.Ε. Πρέβεζας δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή ομάδα της Ένωσης Πρέβεζας, μιλώντας για την θητεία του στον ΠΑΣ Πρέβεζα καθώς και πολλά ακόμη.





Γιώργο, καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες  να μας δώσεις τη συγκεκριμένη συνέντευξη.
Εγώ σε ευχαριστώ.

Σε ποια ομάδα έβγαλες για πρώτη φορά δελτίο ποδοσφαιριστή και σε ποιες ομάδες συνέχισες την ποδοσφαιρική σου πορεία;
Ήμουν 14 χρονών όταν έβγαλα δελτίο ποδοσφαιριστή στον Άρη Πρέβεζας που μόλις είχε ιδρυθεί τότε, και έμεινα εκεί για 2 χρόνια. Σε αυτά τα 2 χρόνια καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα από το Γ΄ τοπικό στο Α΄ τοπικό. Στη συνέχεια μεταπήδησα στην Α.Ε. Πρέβεζας όπου αγωνίστηκα για ένα χρόνο. Τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκα στον ΠΑΟ Διοικητηρίου(Θεσσαλονίκη). Τα επόμενα χρόνια συνέχισα στις Δόξα Ωρωπού, Θρίαμβο Λούρου, Αμβρακικό Βόνιτσας(Δ΄ Εθνική), ξανά Θρίαμβο Λούρου και στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα(Δ΄ Εθνική). Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζομαι στην Α.Ε. Πρέβεζας.

Θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για την πορεία της Α.Ε. Πρέβεζας;
Φέτος η Ένωση Πρέβεζας έκανε μια καλή σχετικά πορεία. Στόχος ήταν να βοηθήσουμε τους νεαρούς σε ηλικία, όπως έχω πει πολλές φορές, με ένα σύνολο 7-8 έμπειρων ποδοσφαιριστών.
Το 1ο μισό του πρωταθλήματος ήταν αρκετά μέτριο, ενώ το 2ο ήταν πολύ καλό καθώς άρχισε να φαίνεται η δουλειά της προπόνησης. Οι νεαροί άρχισαν να δείχνουν το ταλέντο τους. 2-3 από αυτούς προχώρησαν πιο ψηλά. Ο στόχος τότε άρχισε να πραγματοποιείται. 

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας;
Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος ανέβηκε αρκετά το επίπεδο με 7-8 πολύ καλές ομάδες, οι οποίες προσπαθούν συνέχεια να παίξουν ''στρωτό'' ποδόσφαιρο δείχνοντας έτσι ομαδικό και όχι ατομικό θέαμα.
Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις, ομάδες δηλαδή που θέλουν και προσπαθούν να μείνουν κατηγορία με κάθε τρόπο.

Θεωρείς ότι κάποιες ομάδες έμειναν στην κατηγορία άδικα; 
Πιστεύω πως 2-3 ομάδες πήραν βαθμούς εξωαγωνιστηκά. Αυτό το έχουμε συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστηκές και η γνώμη μου είναι ότι πρέπει η ΕΠΣ να παρέμβει και να βρει λύση για αυτό το θέμα. 

Για το επίπεδο διαιτησίας;
Η διαιτησία στην Πρέβεζα είναι σε μέτρια επίπεδα. Πιστεύω ότι οι διαιτητές που δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορούν να ελέγξουν το ρυθμό ενός αγώνα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο  για την διαιτησία. Ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του.

Έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα(2010-2011), ποιες πιστεύεις ότι είναι οι διαφορές εκείνης της ομάδας με τη φετινή του ΠΑΣ Πρέβεζα;
Εκείνη η ομάδα είχε αρκετά καλή οργάνωση διοικητικά. Στηριζόταν πολύ στη δουλειά που γινόταν μέσω της προπόνησης και όχι στην ατομική προσπάθεια ποδοσφαιριστών. Τα παιδιά που ήταν τότε είναι και τώρα. Τότε, η ομάδα είχε κάνει ένα αρκετά καλό 1ο μισό όμως δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Τελικά, εκείνη τη χρονιά η ομάδα σώθηκε μη μπορώντας(θέλοντας) κάποιος να την αναλάβει και κάπως έτσι αφέθηκε να χαθεί αυτή η ιστορική ομάδα.

Πιστεύεις ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα άξιζε περισσότερο την 1η θέση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Καλαμιτσίου;
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα υπερέχει του Καλαμιτσίου μόνο σε εμπειρία και βάρος φανέλας. Το Καλαμίτσι είναι μια πολύ οργανωμένη διοικητικά ομάδα. Αυτό το κατάλαβα σε ένα αγώνα που παρακολούθησα με την ομάδα νέων του Καλαμιτσίου και την αντίστοιχη της Α.Ε. Πρέβεζας. Παρατήρησα ότι ο Α.Ο. Καλαμιτσίου είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Όμως, το πρωτάθλημα, κρίνεται στο γήπεδο και εκεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα απέδειξε ότι δίκαια πήρε την 1η θέση. 

Τι είναι αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η Ένωση Πρέβεζας για να κάνει μια καλή πορεία την επόμενη χρονιά και γιατί όχι να κυνηγήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή;
Καταρχήν, πιστεύω ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο από το φετινό. Ο Οδυσσέας Νυδρίου που φέτος υποβιβάστηκε θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα προσθέτοντας και 7-8 πολύ καλές φετινές ομάδες που πιστεύω ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Η Α.Ε. Πρέβεζας, αν κρατήσει το υπάρχον υλικό, προσθέσει 3-4 καλούς παίχτες στο ρόστερ της και μάθει από τα λάθη του φετινού 1ου γύρου, τότε πιστεύω ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις 3 πρώτες θέσεις. Τώρα ο πρωταθλητισμός είναι άλλο θέμα, θέλει θυσίες και είναι αρκετά δύσκολος.   

Με ποιον παίκτη που σου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του θα ήθελες να συνεργαστείς;
Επειδή μου αρέσει το απλό και το γρήγορο ποδόσφαιρο, ο Κ. Μπρούβας είναι ένας παίχτης που θα με βοηθούσε να το κάνω αυτό. Έχω ξαναγωνιστεί στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο παίχτη και είχαμε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία. Θα ήθελα να ξανασυμβεί.

Ποιοι πιστεύεις ότι ήταν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη φετινή χρονιά στην Πρέβεζα;
Κατά τη γνώμη μου, αυτές οι 7-8 ομάδες έχουν από 2-3 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές η κάθε μία. Δεν θέλω να αναφερθώ όμως σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Όσο αναφορά για τον προπονητή, πιστεύω ότι υπάρχουν 3-4 πολύ καλοί προπονητές δείχνοντας τα στοιχεία του παιχνιδιού τους πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος είναι ο Άγγελος Μπέκας διότι προωθεί συνεχώς νέους παίκτες.

Το site μας έχει ξεκινήσει μια ψηφοφορία σχετικά με την κορυφαία 18αδα και το κορυφαίο προπονητικό δίδυμο. Εσύ ψήφισες;
Φυσικά και ψήφησα. Όμως δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα καθώς η ψηφοφορία είναι μυστική.

Γιώργο, αν και είναι νωρίς ακόμα, έχεις επαφές με ομάδες για το μέλλον σου ή ακόμα και με την Α.Ε. Πρέβεζας;
Έχουν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες. Η Α.Ε. Πρέβεζας όμως, είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Έχω δεθεί με την ομάδα. Μου αρέσει και μου ταιριάζει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη η ποδοσφαιρική ιδεολογία της Α.Ε. Πρέβεζας. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο χρόνος θα δείξει.

Μια ευχή για το επόμενο πρωτάθλημα;
Εύχομαι το επόμενο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό από το φετινό και πιο δίκαιο. Ελπίζω να παρέμβει η ΕΠΣ και με κάποιες διορθωτικές κινήσεις να κάνει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική(PLAY-OFF, PLAY OUT).

Γιώργο θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά για την συζήτηση που είχαμε και να σου ευχηθώ τα καλύτερα για την μελλοντική σου πορεία.
Εγώ σε ευχαριστώ και θα ήθελα να σε προτρέψω να συνεχίσεις τη δουλειά που κάνεις γιατί δίνεις ενδιαφέρον και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές.




Leave a Reply.