Picture
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Εθνικού Φιλιππιάδας δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή ομάδα της Φιλιππιάδας , μιλώντας για την θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννενα καθώς και πολλά ακόμη. 






Κώστα, καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες  να μας δώσεις τη συγκεκριμένη συνέντευξη.
Εγώ σε ευχαριστώ.

Από που κατάγεσαι;
Κατάγομαι από τον Καταράκτη Άρτας αλλά γεννήθηκα και ζω στα Γιάννενα. 

Σε ποια ομάδα ξεκίνησες την καριέρα σου βγάζοντας για πρώτη φορά δελτίο εκεί και σε ποιες ομάδες συνέχισες αυτή την πλούσια ποδοσφαιρική πορεία παρά το νεαρό της ηλικίας σου;
Δελτίο ποδοσφαιριστή έβγαλα για πρώτη φορά σε ηλικία 13 χρόνων στην Ανατολή Ιωαννίνων όπου έπαιξα εκεί για 2 χρόνια στο παιδικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια πήρα μεταγραφή στους Ερασιτέχνες του ΠΑΣ Γιάννενα. Εκεί αγωνίστηκα για 5 ολόκληρα χρόνια και απέκτησα πολλές εμπειρίες και πιστεύω ότι αγωνίστηκα σε πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο με εξαιρετικούς προπονητές. Από πέρυσι αγωνίζομαι στην ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για την φετινή πορεία του Εθνικού Φιλιππιάδας;
Κατά τη γνώμη μου, φέτος η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έκανε πολύ καλή χρονιά. Αν και η ομάδα είχε κάποια προβλήματα , εμείς καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα και πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα για όλους.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται ο Εθνικός για μια καλύτερη πορεία και γιατί όχι να κυνηγήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή;
Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον Εθνικό γιατί αγαπάνε πολύ την ομάδα. Αν μπουν και βοηθήσουν τότε πιστεύω ότι ο Εθνικός μπορεί να χτυπήσει και την άνοδο.

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του φετινού 5ου ομίλου;
Φέτος πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με εξαίρεση την ομάδα του Μεσολογγίου η οποία ήταν πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες ήταν στο ίδιο επίπεδο και για αυτό το λόγο η παραμονή για κάποιες ομάδες κρίθηκε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Για το επίπεδο διαιτησίας;
Δεν θα ήθελα να σταθώ στον παράγοντα που λέγεται διαιτησία.

Πως το βλέπεις το επόμενο πρωτάθλημα μετά την αναδιάρθρωση; 
Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και το επίπεδο θα είναι πολύ καλό.

Μια ευχή για το επόμενο πρωτάθλημα;
Εύχομαι το επόμενο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό και να έχουμε όλοι τη υγειά μας.

Επειδή το site μας ασχολείται με τον αθλητισμό κυρίως στην Πρέβεζα, μια πρόβλεψη για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική;
Πιστεύω ότι η ομάδα της Πρέβεζας είναι μια ιστορική ομάδα και δεν της αρμόζει να παίζει σε αυτήν την κατηγορία. Θεωρώ ότι η Πρέβεζα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. 

Έχοντας αγωνιστεί υπό τις καθ οδηγίες τόσων προπονητών και πλάι σε τόσους παίχτες, ποιους ξεχωρίζεις και τους θεωρείς κορυφαίους; 
Από συμπαίχτες θεωρώ κορυφαίο τονTomas de Vicenti ο οποίος έχει τεράστια κλάση. Για εμένα είναι μεγάλος παίχτης και το απέδειξε και φέτος με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα. Θα ήταν επίσης άδικο να μην αναφερθώ και στον Δημήτρη Μπαλάφα ο οποίος με βοήθησε με την εμπειρία του πέρυσι στη Φιλιππιάδα να εξελιχθώ.
Όσων αφορά για τους προπονητές, νιώθω τυχερός που είχα για προπονητή στους Νέους του ΠΑΣ Γιάννενα τον Βασίλη Παπαγγέλη που με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει: Μάστορας, Λαυδαρίας, Σέμος και Γιώργος Γιάννος

Κώστα, μια τελευταία ερώτηση. Αν και είναι νωρίς ακόμα, έχεις κάνει κάποιες επαφές με άλλες ομάδες ή ακόμα και με τον Εθνικό για να συνεχίσεις την καριέρα σου;   
Η αλήθεια είναι ότι μιλάω με κάποιες ομάδες σε παραπάνω κατηγορία και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το κάτι παραπάνω στην καριέρα μου. Αλλά πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Εθνικού που με βοήθησε αυτά τα 2 χρόνια και τον κόσμο.  

Κώστα, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά για την συζήτηση που είχαμε και να σου ευχηθώ τα καλύτερα για την καριέρα σου.
Εγώ σε ευχαριστώ.

evaggelis vaggelis
4/27/2013 04:59:31 am

ela mwri paixtouraaa 8a pas psila kostaaaa ;)

Reply



Leave a Reply.