Την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών, επισημοποίησε ο σύλλογος, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η ΑΕ Πρέβεζας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του, με τους ποδοσφαιριστές, Αλέξανδρο Κάτσανο και Βασίλη Τουλκερίδη».

Πλέον η ΑΕ Πρέβεζας στρέφεται στη μετεγγραφική αγορά, που θέλει να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό της, με τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές ακόμα. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε, ότι η Ένωση θέλει οι μετεγγραφές που θα γίνουν, να αφορούν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που η απόκτησή τους θα ανεβάσει συνολικά την ποιότητα της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Στην ΑΕΚ οι Πάσχος-Μπακόλας-Κωστάκης
Στην ΑΕΚ θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Ορέστης Πάσχος, Μάκης Μπακόλας, και Σωτήρης Κωστάκης, οι οποίοι υπέγραψαν στην αθηναϊκή ομάδα.

Το ΔΣ της ΑΕ Πρέβεζας  τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στην νέα τους ομάδα την ΑΕΚ, και να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους.

Από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα της ΑΕ Πρέβεζας

Από την ακαδημία της ΑΕ Πρέβεζας προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα τρείς  ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι Αντωνίου, Βασιλάκος, και Κούτρουμπας.

Στην Ολλανδία ο Κέβιν ΚουμπήςΣτην Ολλανδία μετακομίζει οικογενειακώς ο Κέβιν Κουμπής και το ΔΣ της ΑΕ Πρέβεζας τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία και να εκπληρώσει όλους τους στόχους του.

 Αναδιάρθρωση Δ.Σ.

Λόγο μετοίκησης στην Αθήνα του πρώην Γενικού Γραμματέα Μιχάλη Πάσχου  ο οποίος και παραιτήθηκε, την θέση του αναλαμβάνει ο κ. Στρατής Κυπριωτέλης.

 
Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Ωρωπού η οποία απέκτησε για την επόμενη χρονιά τον Χρήστο Τσιόκα. Ο παίκτης αναμένεται να καλύψει το κενό στο κέντρο που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα της Δόξας.

Ο Χρήστος Τσιόκας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Άρη Πρέβεζας ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Π.Α.Σ. Πρέβεζα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.