Σήμερα, 18/1/2014, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στο Θρίαμβο Λούρου και στη Δόξα Ωρωπού στο Δημοτικό Στάδιο Λούρου για την 17η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Παρά την πρωινή βροχή, ο κόσμος κατέκλυσε το στάδιο ενώ το γήπεδο βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που βοήθησε τους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι τους. 

Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα, γκολ, αποβολές, εντάσεις, και αξίζει να χαρακτηριστεί ΄΄ντέρμπι΄΄ με όλη τη σημασία της λέξης.

Ο Θρίαμβος έδειξε από την αρχή ότι ήθελε τι νίκη περισσότερο παίζοντας δυνατά και με τη βοήθεια του κόσμου που δεν σταμάτησε να φωνάζει πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ωρωπού, η οποία φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και πλήρωσε τις λανθασμένες επιλογές και την κακή διαχείριση του παιχνιδιού (αφήνοντας βασικούς παίκτες όπως ο Λιάσκος Ρ. εκτός 11αδας) του προπονητή της, Ντόβα, o οποίος ΄΄έχασε΄΄ το παιχνίδι πολύ πριν πριν την αρχή του. 

Στο 3ο λεπτό, ο Λιόντος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Μόλις στο 11ο λεπτό, ο Σάκκος έβγαλε τη σέντρα, ο Celaj μπερδεύτηκε και άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του για το 1-0.
Στο 22ο λεπτό, ο Σάκκος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. 
Στο 23ο λεπτό, ο κ. Αλεξανδρόπουλος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Κροκίδα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 33ο λεπτό, ο Κροκίδας αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.
Στο 49ο λεπτό, ο Σίσκας σούταρε δυνατά και ο Λίασκος Α. με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 53ο λεπτό, ο Κονάκης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 54ο λεπτό, ο Ζάχος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Στο 55ο λεπτό, ο Σίσκας σούταρε ξανά δυνατά, και ο Λιάσκος Α. με τα ακροδάχτυλα έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 57ο λεπτό, ο Μπόμπορης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.
Στο 73ο λεπτό, ο Κονάκης αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με 9 παίχτες.
Στο 79ο λεπτό, ο Λέτσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 που ήταν το και τελικό σκορ. 

Από την ομάδα του Θριάμβου Λούρου ξεχώρισαν οι Ζάκκας, Σάκκος και Κάτσανος ενώ από την ομάδα του Ωρωπού διασώθηκαν οι Μπρούβας, Κοντογεώργος M. και Τζιάκος.

Άριστη η διαιτησία.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι Δημήτρης Κάτσανος και Δημήτρης Τζιάκος δήλωσαν:

Δημήτρης Κάτσενος:
Αξίζαμε την νίκη σε όλους τους τομείς και την πήραμε. Μπήκαμε πιο δυνατά στο παιχνίδι και καταφέραμε να το ελέγξουμε. Είμασταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δημήτρης Τζιάκος: 
Η ομάδα σήμερα ξεκίνησε το ματς με πολύ άγχος και αυτό φαινόταν μέσα στο γήπεδο. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, έπειτα δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα και αυτό μας αποδυνάμωσε πολύ αμυντικά. Έτσι ο αντίπαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο ζεστά με σκοπό να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια αλλά δεχθήκαμε άλλη μια κόκκινη κάρτα. Έτσι η ομάδα μας έμεινε με 9 παίχτες και η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη και μοιραία. Χάσαμε το παιχνίδι.Leave a Reply.