Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τις δύο ομάδες να παλεύουν επί ίσοις όροις για την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο 10λεπτο σημιούργησαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά αστόχησαν στην τελική τους προσπάθεια. Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο στο 25’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαϊδάκη ο Κολοβός με προβολή έκανε το 1-0. 
Οι φιλοξενούμενοι στο 60’ έφεραν το ματς στα ίσα όταν ο  Γαζής Στ. με σουτ από τα 40 μέτρα νίκησε τον Παχή. Την  νίκη στην ομάδα μας έδωσε ο Παληογιάννης στο 87' με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Χαϊδάκη. 

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: Παχής, Φέσσας, Ιωάννου (69’ Παναγόπουλος), Φύρλης, Μπουκουράνης, Κούτσικος Δ.Γ. (75’ Σπυράκος), Χασακής, Χαϊδάκης, Κούτσικος Δ.Κ., Κολοβός, Παληογιάννης (90’ Γεωργαλής).

ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Σκιαδάς, Θειακός (89’ Βερύκιος), Σέρβος, Δασκαλάκης, Κτενάς, Βρακατσέλης, Βρεττός (63’ Καρτάνος Γ.), Φλούδας, Γαζής Ι., Ορφανός, Γαζής Στ. (70’ Λογοθέτης).Leave a Reply.