Το σωματείο της Δόξας Ωρωπού στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας του και με σκοπό την αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας, σε σχέση με τα προηγούμενα πρόσφατα χρόνια καλεί το φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Σκοπός της ομάδας είναι να στηριχτεί σε άτομα από την περιοχή, τόσο σε προπονητικό όσο και σε επίπεδο ποδοσφαιριστών.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το σύνολο των παικτών του περσινού ρόστερ ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα και παράλληλα έγιναν καποιες απαραίτητες προσθήκες στο υπάρχων εξαιρετικό υλικό. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει σε επίπεδο ακαδημιών, ώστε να συνεχιστεί η σημαντική αυτή δουλειά. Το σχήμα της ομάδας και οι μεταγραφές έχει ως εξής: 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM: 
  1. ΓΚΛΙΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,
  2. ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΩΖΟΣ 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: 
  1. ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΒΛΑΣΗΣ (ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ) 
  2. ΜΠΡΟΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ) 
  3. ΛΙΑΣΚΟΣ ΡΕΥΝΑΛΝΤΟ (Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ) 
  4. ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ) 
  5. ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΑΡΧΑΓΕΛΟΣ) 
  6. ΚΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ)
  7. ΚΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ) 
  8. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ) 


Το σωματείο ευχαριστεί τον Χρήστο Σιντόρη, που αποδεσμεύτηκε, για την πολύτιμη προσφορά του στο διάστημα που ανήκε στη δύναμη του και του εύχεται καλή συνέχεια τόσο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Στόχος της ομάδας είναι να τεθούν οι βάσεις , ώστε η ομάδα να βρίσκεται σε ένα σεβαστό επίπεδο για χρόνια, τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οργανωτικό τομέα. Βραχυπρόθεσμα ,για την φετινή σεζόν στόχος της ομάδας είναι να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία το συντομότερο δυνατό. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του αθλητισμού , ότι το σωματείο μας ξεκινά την προετοιμασία του τη Δευτέρα στις 5 Αυγούστου και το πρόγραμμα των φιλικών της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.


                                                                                                         ΤΟ  Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΩΡΩΠΟΥLeave a Reply.