Η Δόξα Ωρωπού δεν σταμάτησε στις μεταγραφές των Κάππα και Παπαδιώτη αλλά ενισχύθηκε με τον Γιώργο Κοντογιώργο, ένα ''πολυεργαλείο'' μέσα στο γήπεδο που μπορεί να αντεπεξέλθει άνετα σε οποιαδήποτε θέση μέσα στο γήπεδο. Το μεταγραφικό αυτό ''μπαμ'' έσκασε πριν λίγες ημέρες όταν ο 23χρονος πρώην παίκτης του Α.Ο. Φιλοθέης ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας του Ωρωπού.
Ο 23χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός θα φορέσει την φανέλα της Δόξας Ωρωπού για την φετινή χρονιά απορρίπτοντας σοβαρές προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών(Γ' & Β'). Σε αυτήν την απόφαση του έπαιξε ρόλο η άψογη φιλική του σχέση με τον Κώστα Μπρούβα(πρώην συμπαίκτες στο Λούρο) αλλά και οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του.
Ο Γιώργος Κοντογιώργος, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Πρέβεζας και της Άρτας όπως η Αναγέννηση Άρτας, ο Α.Ο. Φιλοθέης και ο Θρίαμβος Λούρου.
Σε τηλεφωνική μας συνομιλία με τον Γιώργο Κοντογιώργο, ο παίκτης δήλωσε:
Υπήρχαν συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας εδώ και 10 μέρες και τελικά ήρθαμε σε συμφωνία. Είναι χαρά μου να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα με αυτούς τους παίκτες και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά και τη προσήλωση στους στόχους θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία φέτος.Leave a Reply.