Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες ήταν πολλές για την παραμονή του Περικλή Σπυράκου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ο Αμβρακικός Βόνιτσας, με την πρόταση του, ήταν η ομάδα που ικανοποίησε όπως φαίνεται τον έμπειρο Περικλή Σπυράκο και έτσι η συμφωνία δεν άργησε να κλείσει.
Ο Περικλής Σπυράκος θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών που πέρασαν από τα γήπεδα της Πρέβεζας και με την μεταγραφή του στην ομάδα της Βόνιτσας μετατρέπει αυτόματα την ομάδα ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
 
Σήμερα(27/8/2013) νωρίς το πρωί, ο Περικλής Σπυράκος με επίσημη ανακοίνωση του σε Profile που κατέχει στο Facebook επισημοποίησε την συμφωνία μεταξύ αυτού και της ομάδας της Βόνιτσας με πολλούς διαδικτυακούς του φίλους να του δίνουν συγχαρητήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΤΙ Η 14η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ. Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΣΑΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 34. ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.Leave a Reply.