Ο Ωρωπός ευρισκόμενος εδώ και πολλά χρόνια στις τελευταίες θέσεις των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην ιστορία του με νέα διοίκηση τώρα πια και να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη ώστε να φέρει την ομάδα ψηλά.
Πριν από λίγους μήνες, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sports of Preveza ο Κώστας Μπρούβας, μας είχε αποκαλύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα του Ωρωπού, στην ομάδα του χωριού από το οποίο κατάγεται. Μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση του Ωρωπού, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στην ομώνυμη ομάδα.

Παράλληλα με την συμφωνία με τον Κώστα Μπρούβα, η ομάδα του Ωρωπού κατάφερε να κλείσει και άλλο ένα μεγάλο Πρεβεζάνικο όνομα, αυτό του Ρένου Λιάσκου, ο οποίος μετά από προτροπή του καλού  του φίλού(Κώστα Μπρούβα) ''είπε το ναι'' στην πρόταση της Δόξας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 2 παίχτες έχουν υπάρξει συμπαίκτες ξανά στην ομάδα του Λούρου και του Π.Α.Σ. Πρέβεζα.  

Σε τηλεφωνική μας συνομιλία με τον Κώστα Μπρούβα, ο παίχτης δήλωσε:

Κώστα, θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για τη μεταγραφή σου στην ομάδα του Ωρωπού;

Δεν έχω να πω πολλά. Ήθελα να παίξω στον Ωρωπό και θα το κάνω. Ο Ωρωπός είναι μεγάλη ομάδα και θέλω να ανέβει ψηλά, στο σημείο που βρισκόταν και παλιά.

Είναι αλήθεια ότι συμμετέχεις και στον σχεδιασμό της ομάδας βάση της εμπειρία που έχεις;
Ναι, τα μέλη της διοίκησης εμπιστεύονται εμένα και τις επιλογές που εγώ νομίζω ότι ταιριάζουν στην ομάδα. 

Πού πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα;
Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα φτάσει πολύ ψηλά διότι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι είναι πολύ δυνατή και υγιής διοικητικά. Η ομάδα αυτή έχει χάσει τα τελευταία 3 χρόνια την αξιοπρέπεια της και ήρθε η ώρα να την ξαναβρεί.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου αλλά και ένα μεγάλο ''μπράβο'' που ασχολήθηκαν με την ομάδα στα μέλη της διοίκησης: 
1. Σπύρος Γκλιάτης
2. Σάκης Σιώζος

3. Γιάννης Σπυράκος
4. Μπίρης

5. Δήμος ΔρόσοςLeave a Reply.