Το πλάνο του Θωμά Βασιλειάδη για την επανεκκίνηση του Άρη Πρέβεζας έχει μπει ήδη σε εφαρμογή.
Ο στόχος του Θωμά Βασιλειάδη για ένα δυνατό Άρη Πρέβεζας(όπως ήταν), δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος ειδικά όταν αυτή η ομάδα βρίσκεται στα χέρια ενός από τους κορυφαίους προπονητές στο είδος του.

Το ξεκίνημα των τμημάτων υποδομής του Άρη στις μοντέρνες και ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις του κ. Θωμά Βασιλειάδη έγινε και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του συγκεκριμένου προπονητή, ο Άρης Πρέβεζας σε περίπου 3 χρόνια θα αποτελεί μια πολύ δυνατή ομάδα στελεχωμένη από νεαρούς παίκτες.

Ο Άρης Πρέβεζας δεν τα κατάφερε την προηγούμενη χρονιά και υποβιβάστηκε στη Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με αυτή όμως την κίνηση του Θωμά Βασιλειάδη, η ομάδα βάζει γερά ''θεμέλια'' για την επίτευξη του στόχου της, για την επιστροφή της δηλαδή στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και στις ισχυρές δυνάμεις της πόλης πλαισιωμένη αυτή τη φορά από νεαρούς παίκτες αλλά και από ένα τρίδυμο προπονητών(Βασιλειάδης-Παναγιωτίδης-Γεωργίου) που έχουν ''φάει με το κουτάλι'' το τοπικό πρωτάθλημα της περιοχής.

*Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις μοντέρνες και ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις του κ. Θωμά Βασιλειάδη επισκέπτονται μεγάλα ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου της Πρέβεζας με σκοπό την χαλάρωση καθώς και την συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά.  

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον κ. Βασιλειάδη, στους συναδέλφους του αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα καλή τύχη σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που επέλεξαν να ακολουθήσουν.
 
 
 
 
Ένταση επικράτησε στο στούντιο του Prisma 95,1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή του κ. Κώστα Καζαντζίδη όπου ήταν καλεσμένος ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας για να μιλήσει για τον Π.Α.Σ. Πρέβεζα.
Ο Θοδωρής Πετρόπουλος σε τηλεφωνική του παρέμβαση απευθύνθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον κ. Βαγγέλη Γκαρτζονίκα κατηγορώντας τον ότι "έβαλε τρικλοποδιές σε ανθρώπους για να μη βοηθήσουν", με τον δεύτερο να κατηγορεί τον πρόεδρο του Π.Α.Σ. Πρέβεζα για τη μη καλή χρήση των οικονομικών της διοίκησης του Π.Α.Σ. καθώς και για χρωστούμενα του προέδρου σε πρώην βασικούς παίχτες της ομάδας κατονομάζοντας τους: Αλέξανδρος Λιάσκος
                                                                     Σπύρος Χαϊδάκης

"Εβαλες τρικλοποδιές σε ανθρώπους για να μη μας βοηθήσουν"  ανέφερε ο κ Πετρόπουλος στον κ Γκαρτζονίκα. 
"Σας έβγαλα πρωταθλητές και σας κακοφάνηκε"  απάντησε ο κ Γκαρτζονίκας.


Η συνομιλία των 2 ισχυρών αντρών
 
 
Ο Κώστας Πάνος που πριν από μερικούς μήνες μας είχε απασχολήσει με την εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στο site μας, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Α.Ε.Λ.(Β΄ Εθνική) και τη φετινή χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Θεσσαλικής ομάδας.

 
 
Picture
Ο ''ΠΑΣ Πρέβεζα'' μετά από πολλά χρόνια ανέβηκε στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής.
Η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές(28) στη Δ΄ Εθνική, έδειξε τον τελευταίο μήνα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και ότι είναι αποφασισμένη για το μεγάλο βήμα στην ιστορία της που είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική. 
Ο ''ΠΑΣ Πρέβεζα'' ήθελε οπωσδήποτε σήμερα τη νίκη για να του δώσει το εισιτήριο στην επόμενη κατηγορία και την πέτυχε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο αφού ισοπέδωσε την ομάδα του ''Σκουφά Κομποτίου'' με το επιβλητικό 5-0, με μπροστάρηδες τους Χαϊδάκη, Σιδέρη και Ντέτσικα.
Οι ''Ιππόκαμποι'' ήταν άλλη μια φορά συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις τους, και μη σταματώντας το αδιάκοπο τραγούδι γιόρτασαν την άνοδο μαζί με τους παίχτες και τη διοίκηση.


 
 
Picture
Το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, Γιώργος Νίτσας με ανοικτή του επιστολή γνωστοποιεί στο κοινό ότι αποχωρεί από την διοίκηση της Πρεβεζάνικης ομάδας.


Η επιστολή του αναφέρει:


«Δύο ώρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι των μπαράζ για την άνοδο της ομάδας μας ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2012 με τον Ναυπακτιακό Αστέρα ξεκίνησα να γράφω το παρακάτω κείμενο θέλοντας να καταθέσω τις δικές μου σκέψεις για την παρουσία μου φέτος στην ομάδα. Μην έχοντας τον χρόνο να το στείλω πριν και αφού συμπλήρωσα και την σημερινή εμπειρία, το μοιράζομαι με όλους εσάς που ασχολείστε με τον αθλητισμό.
Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας, το καλοκαίρι ξεκίνησε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης της ιστορικής ομάδας του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ. 
Σε αυτήν την προσπάθεια ζητήθηκε κι από εμένα να βοηθήσω, μια δύσκολη προσπάθεια και με πολύ μεγάλο ρίσκο με δεδομένη την οικονομική κατάσταση - κρίση. 
Αρκετοί άρχισαν να στοιχηματίζουν στην αποτυχία της προσπάθειας και πολλοί άλλοι άρχισαν την υπονόμευση !!!
Κάποιοι το έκαναν, γιατί το κάνουν πάντα... !!! και κάποιοι γιατί ήμασταν εμείς… και ιδιαίτερα εγώ προσωπικά.!!! 
Έχω μάθει να μην κάνω πίσω στα δύσκολα, μας και με πολέμησαν αρκετά, δεν λύγισα και δεν λυγίσαμε, από την αρχή είχαμε πολλά προβλήματα, διοικητικά, αγωνιστικά και οικονομικά. Κάναμε και αρκετά λάθη. 
Οι αρχικοί 4 στόχοι γνωστοί πλέον σε όλους έχουν επιτευχθεί εδώ και 1.5 μήνα. Θέλω να κάνω γνωστό ότι από τότε και με δεδομένο ότι εξασφάλισα και εξασφαλίσαμε την πορεία μέχρι τέλους των μπαράζ από πλευράς των οικονομικών, θεώρησα ότι αυτό που είχα να κάνω το έκανα και ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 
Τι πετύχαμε μέχρι τότε:
1) να δούμε την ομάδα ξανά στο γήπεδο, μια επιθυμία όλων των φιλάθλων 
2) Την λειτουργία τμημάτων υποδομής για το μέλλον και την βιωσιμότητα της ομάδας, 80 και πλέον παιδιά συμμετέχουν στην ακαδημία του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ
3) το ποδοσφαιρικό τμήμα να αποτελείται από πρεβεζάνους αθλητές (μόνο ένας είναι εκτός δήμου)
4) να κάνουμε πρωταθλητισμό και να έχουμε την έξωθεν καλή οικονομική μαρτυρία να μην χρωστάει η ομάδα στο τέλος της περιόδου.
Όπως βλέπετε και οι 4 στόχοι έχουν επιτευχθεί, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος σε συνεδρίαση του δ/συμβουλίου και ενώ είχε προηγηθεί αναλυτική ενημέρωση από τον κ. Κυπριωτέλη και τον κ. Αμάραντο στον πρόεδρο, o πρόεδρος κ. Πετρόπουλος που έχει προσφέρει και πιστεύω ότι έχει να προσφέρει παρά πολλά ακόμα στον ΠΑΣ, ανέλαβε προσωπικά τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που είχε η ομάδα για να βγει η χρονιά με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό εξόδων – εσόδων.
Εγώ προσωπικά δεν είχα και ούτε έχω την φιλοδοξία να γίνω ποδοσφαιρικός παράγοντας, προπονητής η ποδοσφαιριστής !!! Όλη η κοινωνία γνωρίζει ότι με ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση ο δήμος μας και η αναπτυξιακή προοπτική αυτού του τόπου.
Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις και με περισσότερη εμπειρία από διαχείριση περιόδου κρίσης (οι ομάδες έχουν αρκετές από αυτές). 
Φεύγω τώρα που η ομάδα είναι εκεί ψηλά, διεκδικώντας ακόμα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και το εύχομαι ολόψυχα. 
Χαίρομαι που πολλά πράγματα, έχουν πάρει τον δρόμο τους. 
Δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την Ναύπακτο, πιστεύω όμως ότι κερδίσαμε όλους εσάς που ήσασταν σήμερα στο γήπεδο για να βοηθήσετε με την παρουσία σας, αυτή την προσπάθεια. Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ συγκινητική, η μεγάλη προσέλευση τον φιλάθλων. Κάποιοι είπαν ότι τους απογοητεύσαμε, εγώ λέω ότι τους σηκώσαμε από τον καναπέ …. και θα το κάνουμε πάλι.
Σας περιμένουμε να έρθετε ξανά την Τετάρτη με την ΙΤΕΑ αλλά και με τον Σκουφά τελευταία αγωνιστική και γιατί όχι … να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. 
Κλείνει ένας κύκλος σήμερα για εμένα. 
Ελπίζω να μην χρειαστεί να επιστρέψω ξανά. Οι συνεργάτες μου όλο αυτό το διάστημα υπερέβαλαν εαυτό και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους μαζί και τον κάθε ένα ξεχωριστά. Συνεργάτες μου και συνεργάτες μας ήταν επίσης οι χορηγοί, οι παίχτες , τα μέλη και οι απλοί φίλαθλοι. 
Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλοι την οικογένεια του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ και υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτή την ομάδα και δίπλα σε ότι χρειαστούν όλοι αυτοί που μας βοηθήσανε, όπως δίπλα και κοντά είμαι με όλους τους συλλόγους του δήμου μας. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός.


Κλείνω με ένα κείμενο της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής το 1992
''ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ''. >>


ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ/Σ». 
 
Picture
Την Τετάρτη, 7/5/2013, θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες για το Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Στον 1ο ημιτελικό, θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Λευκάτας(1ος Α΄ ομίλου) και  ΠΣ Φιλιππιάδας(2ος Β΄ ομίλου).
Στον 2ο ημιτελικό, θα βρεθούν αντιμέτωπες οι Α.Ε. Πρέβεζας(1ος Β΄ ομίλου) και Ίωνες(2ος Α΄ ομίλου).
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ''Αθ. Τσουμελέκα''
 και ώρες 16:30(1ος ημιτελικός) και      18:00(2ος ημιτελικός).  
Οι νικητές των ημιτελικών θα αγωνιστούν στον τελικό που θα                 
                                                                   διεξαχθεί 12/5/2013.

 
 
Picture
Για 5ο συνεχόμενο χρόνο διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους Φίλους του Ολυμπιακού και στους Φίλους του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο Ωρωπού.
Διοργανωτές της αναμέτρησης οι Περικλής Σπυράκος και Γιώργος Τσούτσης.
Για την ιστορία, νικητές αναδείχθηκαν οι Φίλοι του Ολυμπιακού με σκορ 3-1.

 
 
Picture
Με fax, που απέστειλε η ΕΠΟ, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Μπάμπης Ζελενίτσας και Θοδωρής Παχατουρίδης, κάλεσαν τον Κέβιν Κουμπή της ΑΕ Πρέβεζας (γεννηθείς το 1996) και τον Σταύρο Παππά από την Ένωση Πάργας (γεννηθείς το 1997), στους τελικούς αγώνες παίδων και νέων, που θα γίνουν στις 10 Μαϊου στο γήπεδο «Καραϊσκάκης», για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2012-2103.

source: www.prevezasports.gr


 
 
Picture
Η επίσημη ανακοίνωση της ''Αθλητικής Ένωσης Νέας Σαμψούντας'':
Η ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ'' ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΕΤΙΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΠΡΟΥΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ.
      

Ο κ. Μπρούβας Κώστας, σε τηλεφωνική συνομιλία μας μαζί του δήλωσε:
Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια εκ μέρους της ''Αθλητικής Ένωσης Νέας Σαμψούντας'', που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.