Picture
Ο 45χρονος τεχνικός της Α.Ε. Πρέβεζας, δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή ομάδα της Α.Ε. Πρέβεζας και μιλώντας για το αγωνιστικό επίπεδο στην Πρέβεζα και για τον ''νέο'' ΠΑΣ Πρέβεζα.


 
Picture
Ο 26χρονοι  μεσοεπιθετικοί δέχτηκαν να παραχωρήσουν στο Sports of Preveza μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τις φετινές ομάδες τους, μιλώντας για την λανθασμένη λειτουργία του πρωταθλήματος, για το αγωνιστικό επίπεδο, για τις συνήθειες των ομάδων που μάχονται για την σωτηρία αλλά και για πολλά ακόμη. 


 
Picture
Ο 34χρονος πολύπειρος επιθετικός του Απόλλον Πάργας δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή ομάδα του Απόλλων, μιλώντας για την πολυετή θητεία του στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα για το επίπεδο του πρωταθλήματος και της διαιτησίας αλλά και για πολλά ακόμη. 
Picture
Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός του Άρη Πρέβεζας δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή ομάδα του Άρη, μιλώντας για το επίπεδο του πρωταθλήματος και της διαιτησίας αλλά και πολλά ακόμη. 
Βασίλη, καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες  να μας δώσεις τη συγκεκριμένη συνέντευξη.
Εγώ σε ευχαριστώ.

Από που κατάγεσαι;
Κατάγομαι εξολοκλήρου από τα Φλάμπουρα Πρέβεζας.

Που ακριβώς ξεκίνησες την σχετικά μικρή ποδοσφαιρική σου πορεία -λόγω ηλικίας- βγάζοντας για πρώτη φορά δελτίο εκεί και που συνέχισες;
Ξεκίνησα από τις Ακαδημίες του ΠΑΣ Πρέβεζα σε ηλικία 10 χρονών όπως πολλοί άλλωστε μένοντας εκεί για  . Εκεί έβγαλα δελτίο ως Ερασιτέχνης του ΠΑΣ Πρέβεζα. Τον επόμενο χρόνο σταμάτησα λόγω σχολικών υποχρεώσεων. Η επόμενη χρονιά με βρήκε στον Άγιο Θωμά(Γ΄ Τοπικό). Για τα επόμενα 4 χρόνια, μόνο μία ομάδα ήταν στο μυαλό μου, Άρης Πρέβεζας(Β΄-Α΄ Τοπικό).  

Θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για την φετινή πορεία του Άρη Πρέβεζας;
Φέτος η ομάδα έκανε μια αρκετά καλή πορεία. Όπως κάθε χρονιά, η ομάδα ξεκίνησε με πρωταρχικό στόχο να κρατηθεί στην κατηγορία και πάντα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η 4η θέση ήταν χαμηλότερη από αυτή που θα μπορούσαμε να καταφέρουμε, το ίδιο και ο αποκλεισμός στο κύπελλο γιατί κατά τη γνώμη μου μπορούσαμε πολύ εύκολα να προκριθούμε στον τελικό. 
Στο 1ο μισό, η ομάδα δεν είχε δέσει ακόμα. Τα αρνητικά αποτελέσματα μας επηρέασαν. Για κάποια αποτελέσματα πρέπει να επικαλεστούμε την διαιτησία αν και δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτόν τον παράγοντα. Γενικότερα όμως, εμείς οι ίδιοι δεν είμασταν καλοί. 
Στο 2ο μισό, η προσθήκη του Δημήτρη Καρασαββίδη ήταν καταλυτική για την συνέχεια, όπου με την εμπειρία του, τις πολλές του παραστάσεις στα γήπεδα αλλά και με την ικανότητα του στο σκοράρισμα μας βοήθησε σε πολλά σημεία ώστε να βελτιωθεί η ομάδα στο μέγιστο και να ανέβει επίπεδο. 

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας;
Πιστεύω πως φέτος το επίπεδο δεν ήταν τόσο υψηλό, αν και πολλές ομάδες έπαιζαν πολύ καλό και στρωτό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι πιο δυνατό.
 
Ποιες ομάδες ξεχώρισες φέτος από το πρωτάθλημα;
Οι 2 πρωτοπόροι ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες κάτι που το φανερώνουν και οι θέσεις τους. Επίσης, ο Απόλλων Πάργας έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
Ακόμη, η Α.Ε. Πρέβεζας με τους νεαρούς αλλά και τους έμπειρους παίχτες ξεχώρισε στα μάτια μου. Η Βόνιτσα, παρά τη βαθμολογική της θέση, δεν με εντυπωσίασε. Θεωρώ ότι δεν έκανε την διαφορά. Τέλος, πιστεύω ότι και ο Λούρος ήταν μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα που όμως με τις ελλείψεις-τραυματισμούς που είχε δεν τις επέτρεψαν μια καλύτερη θέση

Πιστεύεις ότι οι ομάδες που δεν τα κατάφεραν, δίκαια υποβιβάστηκαν;
Κατά τη γνώμη μου, οι 4-5 τελευταίες ομάδες ήταν στα ίδια επίπεδα. Έτσι, δεν μπορούμε να πούμε ότι υποβιβάστηκαν δίκαια.

Θεωρείς ότι οι ομάδες των τελευταίων θέσεων πήραν θετικά αποτελέσματα με εξωαγωνιστικούς τρόπους;
Η παραμονή τους κρίθηκε περισσότερο στα μεταξύ τους παιχνίδια παρά σε εξωαγωνιστικές μεθόδους.

Βασίλη, για το επίπεδο διαιτησίας;   
Πιστεύω ότι δεν ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε. Θα μπορούσε να είναι σε υψηλότερα επίπεδα. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι, λάθοι  γίνονται όμως δεν μπορεί να είναι αυτό μόνιμη δικαιολογία. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και άριστοι διαιτητές στην Πρέβεζα.

Τι πιστεύεις ότι θα μπορούσε να υλοποιήσει η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για να κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα;
Σίγουρα αν υπήρχαν οι διαδικασίες των PLAY-OFF & PLAY-OUT, το πρωτάθλημα θα ήταν πιο ενδιαφέρον. Βέβαια το πρωτάθλημα θα τραβούσε πιο πολύ και ίσως εμπόδιζε τα μπαράζ ανόδου στην επόμενη κατηγορία. Όμως, όπως και να έχει, θα έδινε πιο πολύ ενδιαφέρον σε όλη τη διοργάνωση.

Φέτος ακούστηκαν πολλά για το μέλλον του Άρη. Εσύ από τι μεριά σου ξέρεις τι θα συμβεί στο σύλλογο;
Γνωρίζω ότι η ομάδα που θα δημιουργηθεί του χρόνου θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα,δεν θα έχει πρόβλημα για την παραμονή και σίγουρα θα έχει ως πρωταρχικό στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο σε ένα δυνατότερο πρωτάθλημα.

Φέτος, ο αδερφός σου(Πάνος Κάππας) αγωνίστηκε στην ομάδα του Άρη ως 2ος τερματοφύλακας χωρίς να του δοθούν ευκαιρίες για να αγωνιστεί. Ποια είναι η γνώμη σου;
Εντελώς αντικειμενικά, θεωρώ ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο σημαντική μέσα στο γήπεδο. Έτσι, οι τερματοφύλακες νεαρής ηλικίας, δεν είναι ακόμη έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στην πίεση αυτής της σημαντικής θέσης.
Ο Πάνος είναι σίγουρα ταλαντούχος, όμως πέρα από το ταλέντο, χρειάζεται και ώρες αφοσίωσης και δουλειάς στην προπόνηση για να πρωταγωνιστίσει και να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ποιοι πιστεύεις ότι ήταν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη φετινή χρονιά στην Πρέβεζα;
Κατά τη γνώμη μου, φέτος ξεχώρισαν οι Κώστας Μπρούβας, Δημήτρης Κάτσανος, Κώστας Δημουλιάς, Περικλής Σπυράκος, Γιώργος Νάτσης, Σάκης Μηλιώνης και Ζώης Ζάκκας.
Όσο για τους προπονητές, θεωρώ κορυφαίο το Θωμά Βασιλειάδη αλλά και σταθερή αξία στο χώρο των γηπέδων τον Άγγελο Μπέκα.

Κατά τη γνώμη σου, ποιος είναι ο κορυφαίος παίχτης όλων των εποχών που πέρασε από τα γήπεδα της Πρέβεζας;
Τουλάχιστον από αυτούς που ξέρω, έχω ακούσει και έχω συναντήσει, είναι ο Περικλής Σπυράκος με μεγάλη θητεία στην Εθνική αλλά και σε μεγάλες ομάδες υψηλότερων κατηγοριών.

Το site μας έχει ξεκινήσει μια ψηφοφορία σχετικά με την κορυφαία 18αδα και το κορυφαίο προπονητικό δίδυμο. Εσύ ψήφισες;
Φυσικά και ψήφησα. Δεν μπορώ όμως να σου πω τις επιλογές μου για ευνόητους λόγους.

Αν και είναι νωρίς ακόμα, έχεις κάνει κάποιες επαφές με άλλες ομάδες ή ακόμα και με τον Άρη Πρέβεζας για να συνεχίσεις την καριέρα σου
Υπάρχουν κάποιες προτάσεις αλλά θα δούμε. Είναι νωρίς ακόμα. Ο Άρης είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για μένα αν πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω τότε δεν θα έχω λόγο να θέλω να φύγω.

Βασίλη, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά για την συζήτηση που είχαμε και να σου ευχηθώ τα καλύτερα για την καριέρα σου.
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σε ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να σε συγχαρώ για την πολύ καλή προσπάθεια που κάνεις στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας στον τόπο μας.

 
Picture
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Εθνικού Φιλιππιάδας δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή ομάδα της Φιλιππιάδας , μιλώντας για την θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννενα καθώς και πολλά ακόμη. 


Κώστα, καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες  να μας δώσεις τη συγκεκριμένη συνέντευξη.
Εγώ σε ευχαριστώ.

Από που κατάγεσαι;
Κατάγομαι από τον Καταράκτη Άρτας αλλά γεννήθηκα και ζω στα Γιάννενα. 

Σε ποια ομάδα ξεκίνησες την καριέρα σου βγάζοντας για πρώτη φορά δελτίο εκεί και σε ποιες ομάδες συνέχισες αυτή την πλούσια ποδοσφαιρική πορεία παρά το νεαρό της ηλικίας σου;
Δελτίο ποδοσφαιριστή έβγαλα για πρώτη φορά σε ηλικία 13 χρόνων στην Ανατολή Ιωαννίνων όπου έπαιξα εκεί για 2 χρόνια στο παιδικό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια πήρα μεταγραφή στους Ερασιτέχνες του ΠΑΣ Γιάννενα. Εκεί αγωνίστηκα για 5 ολόκληρα χρόνια και απέκτησα πολλές εμπειρίες και πιστεύω ότι αγωνίστηκα σε πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο με εξαιρετικούς προπονητές. Από πέρυσι αγωνίζομαι στην ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για την φετινή πορεία του Εθνικού Φιλιππιάδας;
Κατά τη γνώμη μου, φέτος η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έκανε πολύ καλή χρονιά. Αν και η ομάδα είχε κάποια προβλήματα , εμείς καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα και πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα για όλους.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται ο Εθνικός για μια καλύτερη πορεία και γιατί όχι να κυνηγήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή;
Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον Εθνικό γιατί αγαπάνε πολύ την ομάδα. Αν μπουν και βοηθήσουν τότε πιστεύω ότι ο Εθνικός μπορεί να χτυπήσει και την άνοδο.

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του φετινού 5ου ομίλου;
Φέτος πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με εξαίρεση την ομάδα του Μεσολογγίου η οποία ήταν πρώτη από την αρχή του πρωταθλήματος. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες ήταν στο ίδιο επίπεδο και για αυτό το λόγο η παραμονή για κάποιες ομάδες κρίθηκε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Για το επίπεδο διαιτησίας;
Δεν θα ήθελα να σταθώ στον παράγοντα που λέγεται διαιτησία.

Πως το βλέπεις το επόμενο πρωτάθλημα μετά την αναδιάρθρωση; 
Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και το επίπεδο θα είναι πολύ καλό.

Μια ευχή για το επόμενο πρωτάθλημα;
Εύχομαι το επόμενο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό και να έχουμε όλοι τη υγειά μας.

Επειδή το site μας ασχολείται με τον αθλητισμό κυρίως στην Πρέβεζα, μια πρόβλεψη για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική;
Πιστεύω ότι η ομάδα της Πρέβεζας είναι μια ιστορική ομάδα και δεν της αρμόζει να παίζει σε αυτήν την κατηγορία. Θεωρώ ότι η Πρέβεζα έχει τις περισσότερες πιθανότητες. 

Έχοντας αγωνιστεί υπό τις καθ οδηγίες τόσων προπονητών και πλάι σε τόσους παίχτες, ποιους ξεχωρίζεις και τους θεωρείς κορυφαίους; 
Από συμπαίχτες θεωρώ κορυφαίο τονTomas de Vicenti ο οποίος έχει τεράστια κλάση. Για εμένα είναι μεγάλος παίχτης και το απέδειξε και φέτος με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα. Θα ήταν επίσης άδικο να μην αναφερθώ και στον Δημήτρη Μπαλάφα ο οποίος με βοήθησε με την εμπειρία του πέρυσι στη Φιλιππιάδα να εξελιχθώ.
Όσων αφορά για τους προπονητές, νιώθω τυχερός που είχα για προπονητή στους Νέους του ΠΑΣ Γιάννενα τον Βασίλη Παπαγγέλη που με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει: Μάστορας, Λαυδαρίας, Σέμος και Γιώργος Γιάννος

Κώστα, μια τελευταία ερώτηση. Αν και είναι νωρίς ακόμα, έχεις κάνει κάποιες επαφές με άλλες ομάδες ή ακόμα και με τον Εθνικό για να συνεχίσεις την καριέρα σου;   
Η αλήθεια είναι ότι μιλάω με κάποιες ομάδες σε παραπάνω κατηγορία και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το κάτι παραπάνω στην καριέρα μου. Αλλά πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Εθνικού που με βοήθησε αυτά τα 2 χρόνια και τον κόσμο.  

Κώστα, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά για την συζήτηση που είχαμε και να σου ευχηθώ τα καλύτερα για την καριέρα σου.
Εγώ σε ευχαριστώ.

 
Picture
Ο 25χρονος μέσος της Α.Ε. Πρέβεζας δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή ομάδα της Ένωσης Πρέβεζας, μιλώντας για την θητεία του στον ΠΑΣ Πρέβεζα καθώς και πολλά ακόμη.

Γιώργο, καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες  να μας δώσεις τη συγκεκριμένη συνέντευξη.
Εγώ σε ευχαριστώ.

Σε ποια ομάδα έβγαλες για πρώτη φορά δελτίο ποδοσφαιριστή και σε ποιες ομάδες συνέχισες την ποδοσφαιρική σου πορεία;
Ήμουν 14 χρονών όταν έβγαλα δελτίο ποδοσφαιριστή στον Άρη Πρέβεζας που μόλις είχε ιδρυθεί τότε, και έμεινα εκεί για 2 χρόνια. Σε αυτά τα 2 χρόνια καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα από το Γ΄ τοπικό στο Α΄ τοπικό. Στη συνέχεια μεταπήδησα στην Α.Ε. Πρέβεζας όπου αγωνίστηκα για ένα χρόνο. Τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκα στον ΠΑΟ Διοικητηρίου(Θεσσαλονίκη). Τα επόμενα χρόνια συνέχισα στις Δόξα Ωρωπού, Θρίαμβο Λούρου, Αμβρακικό Βόνιτσας(Δ΄ Εθνική), ξανά Θρίαμβο Λούρου και στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα(Δ΄ Εθνική). Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζομαι στην Α.Ε. Πρέβεζας.

Θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για την πορεία της Α.Ε. Πρέβεζας;
Φέτος η Ένωση Πρέβεζας έκανε μια καλή σχετικά πορεία. Στόχος ήταν να βοηθήσουμε τους νεαρούς σε ηλικία, όπως έχω πει πολλές φορές, με ένα σύνολο 7-8 έμπειρων ποδοσφαιριστών.
Το 1ο μισό του πρωταθλήματος ήταν αρκετά μέτριο, ενώ το 2ο ήταν πολύ καλό καθώς άρχισε να φαίνεται η δουλειά της προπόνησης. Οι νεαροί άρχισαν να δείχνουν το ταλέντο τους. 2-3 από αυτούς προχώρησαν πιο ψηλά. Ο στόχος τότε άρχισε να πραγματοποιείται. 

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας;
Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος ανέβηκε αρκετά το επίπεδο με 7-8 πολύ καλές ομάδες, οι οποίες προσπαθούν συνέχεια να παίξουν ''στρωτό'' ποδόσφαιρο δείχνοντας έτσι ομαδικό και όχι ατομικό θέαμα.
Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις, ομάδες δηλαδή που θέλουν και προσπαθούν να μείνουν κατηγορία με κάθε τρόπο.

Θεωρείς ότι κάποιες ομάδες έμειναν στην κατηγορία άδικα; 
Πιστεύω πως 2-3 ομάδες πήραν βαθμούς εξωαγωνιστηκά. Αυτό το έχουμε συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστηκές και η γνώμη μου είναι ότι πρέπει η ΕΠΣ να παρέμβει και να βρει λύση για αυτό το θέμα. 

Για το επίπεδο διαιτησίας;
Η διαιτησία στην Πρέβεζα είναι σε μέτρια επίπεδα. Πιστεύω ότι οι διαιτητές που δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο δεν μπορούν να ελέγξουν το ρυθμό ενός αγώνα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο  για την διαιτησία. Ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του.

Έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα(2010-2011), ποιες πιστεύεις ότι είναι οι διαφορές εκείνης της ομάδας με τη φετινή του ΠΑΣ Πρέβεζα;
Εκείνη η ομάδα είχε αρκετά καλή οργάνωση διοικητικά. Στηριζόταν πολύ στη δουλειά που γινόταν μέσω της προπόνησης και όχι στην ατομική προσπάθεια ποδοσφαιριστών. Τα παιδιά που ήταν τότε είναι και τώρα. Τότε, η ομάδα είχε κάνει ένα αρκετά καλό 1ο μισό όμως δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Τελικά, εκείνη τη χρονιά η ομάδα σώθηκε μη μπορώντας(θέλοντας) κάποιος να την αναλάβει και κάπως έτσι αφέθηκε να χαθεί αυτή η ιστορική ομάδα.

Πιστεύεις ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα άξιζε περισσότερο την 1η θέση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Καλαμιτσίου;
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα υπερέχει του Καλαμιτσίου μόνο σε εμπειρία και βάρος φανέλας. Το Καλαμίτσι είναι μια πολύ οργανωμένη διοικητικά ομάδα. Αυτό το κατάλαβα σε ένα αγώνα που παρακολούθησα με την ομάδα νέων του Καλαμιτσίου και την αντίστοιχη της Α.Ε. Πρέβεζας. Παρατήρησα ότι ο Α.Ο. Καλαμιτσίου είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Όμως, το πρωτάθλημα, κρίνεται στο γήπεδο και εκεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα απέδειξε ότι δίκαια πήρε την 1η θέση. 

Τι είναι αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η Ένωση Πρέβεζας για να κάνει μια καλή πορεία την επόμενη χρονιά και γιατί όχι να κυνηγήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή;
Καταρχήν, πιστεύω ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο από το φετινό. Ο Οδυσσέας Νυδρίου που φέτος υποβιβάστηκε θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα προσθέτοντας και 7-8 πολύ καλές φετινές ομάδες που πιστεύω ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Η Α.Ε. Πρέβεζας, αν κρατήσει το υπάρχον υλικό, προσθέσει 3-4 καλούς παίχτες στο ρόστερ της και μάθει από τα λάθη του φετινού 1ου γύρου, τότε πιστεύω ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις 3 πρώτες θέσεις. Τώρα ο πρωταθλητισμός είναι άλλο θέμα, θέλει θυσίες και είναι αρκετά δύσκολος.   

Με ποιον παίκτη που σου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του θα ήθελες να συνεργαστείς;
Επειδή μου αρέσει το απλό και το γρήγορο ποδόσφαιρο, ο Κ. Μπρούβας είναι ένας παίχτης που θα με βοηθούσε να το κάνω αυτό. Έχω ξαναγωνιστεί στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο παίχτη και είχαμε μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία. Θα ήθελα να ξανασυμβεί.

Ποιοι πιστεύεις ότι ήταν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη φετινή χρονιά στην Πρέβεζα;
Κατά τη γνώμη μου, αυτές οι 7-8 ομάδες έχουν από 2-3 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές η κάθε μία. Δεν θέλω να αναφερθώ όμως σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Όσο αναφορά για τον προπονητή, πιστεύω ότι υπάρχουν 3-4 πολύ καλοί προπονητές δείχνοντας τα στοιχεία του παιχνιδιού τους πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος είναι ο Άγγελος Μπέκας διότι προωθεί συνεχώς νέους παίκτες.

Το site μας έχει ξεκινήσει μια ψηφοφορία σχετικά με την κορυφαία 18αδα και το κορυφαίο προπονητικό δίδυμο. Εσύ ψήφισες;
Φυσικά και ψήφησα. Όμως δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα καθώς η ψηφοφορία είναι μυστική.

Γιώργο, αν και είναι νωρίς ακόμα, έχεις επαφές με ομάδες για το μέλλον σου ή ακόμα και με την Α.Ε. Πρέβεζας;
Έχουν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες. Η Α.Ε. Πρέβεζας όμως, είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Έχω δεθεί με την ομάδα. Μου αρέσει και μου ταιριάζει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη η ποδοσφαιρική ιδεολογία της Α.Ε. Πρέβεζας. Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο χρόνος θα δείξει.

Μια ευχή για το επόμενο πρωτάθλημα;
Εύχομαι το επόμενο πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό από το φετινό και πιο δίκαιο. Ελπίζω να παρέμβει η ΕΠΣ και με κάποιες διορθωτικές κινήσεις να κάνει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική(PLAY-OFF, PLAY OUT).

Γιώργο θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά για την συζήτηση που είχαμε και να σου ευχηθώ τα καλύτερα για την μελλοντική σου πορεία.
Εγώ σε ευχαριστώ και θα ήθελα να σε προτρέψω να συνεχίσεις τη δουλειά που κάνεις γιατί δίνεις ενδιαφέρον και σε εμάς τους ποδοσφαιριστές.

 
Picture
Ο 34χρονος πρώην άσος του Θριάμβου Λούρου, δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη  εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή ομάδα του Λούρου, αιτιολογώντας την αποτυχία της Αναγέννησης Άρτας να τερματίσει πρώτη τις χρονιές 2010-2011 και 2011-2012 καθώς και πολλά ακόμη.Περικλή, καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες  να μας δώσεις τη συγκεκριμένη συνέντευξη.
Παρακαλώ, πάντα βοηθάω παιδιά στο ξεκίνημα τους.

Λοιπόν, κατάγεσαι εξολοκλήρου από το Ν. Πρέβεζας;
Ναι, και συγκεκριμένα από τον Ωρωπό κάτι που είναι πολύ τιμητικό για εμένα.

Σε ποια ομάδα έβγαλες για πρώτη φορά δελτίο ποδοσφαιριστή και σε ποιες ομάδες συνέχισες αυτή την πλούσια καριέρα;
Ξεκίνησα από την ομάδα του Ωρωπού και στην συνέχεια αγωνίστηκα στις Αναγέννηση Άρτας, Πανηλειακό, ΠΑΣ Πρέβεζα, Τρίκαλα, Ατρόμητο, Ναυπακτιακό Αστέρα, Πανθρακικό, Α.Ε. Χανίων, Θρίαμβο Λούρου, Σκουφά Κομποτίου και ξανά Αναγέννηση Άρτας και Θρίαμβο Λούρου.

Φέτος αγωνίστηκες στον Θρίαμβο Λούρου. Θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για την πορεία της ομάδας σου;
Κατά τη γνώμη μου, η πορεία του Λούρου κρίνεται ικανοποιητική αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτεροι όσων αφορά την συγκομιδή βαθμών. Ο στόχος που ήταν να παίξουν παιδιά από τον Λούρου επετεύχθη. Τώρα αν κάποιος στεναχωρήθηκε που δεν μπήκε σε περιπέτειες η ομάδα μας ας περιμένει μια άλλη χρονιά. Πολλά μπράβο στον πρόεδρο, Θεόδωρο Κατσαούνο και στο Δημήτρη Μπάκα που βοήθησαν πολύ την ομάδα. 

Η ομάδα του χωριού σου φέτος πώς σου φάνηκε;
Στην αρχή δεν ξεκίνησε καλά αλλά με την αλλαγή προπονητή και την συσπείρωση παικτών και διοίκησης προσπάθησε να σώσει τη χρονιά και τα κατάφερε παρά τα πολλά περίεργα αποτελέσματα(Πάργα-Βασιλική 3-4) και τις ομάδες ΄΄τρένα΄΄ των τελευταίων αγωνιστικών. Εύχομαι την επόμενη χρονιά τα λάθη να γίνουν μαθήματα και να παρουσιάσει το πρόσωπο που έχει δείξει τόσα χρόνια ο Ωρωπός. Είναι ντροπή για κάποιες ομάδες να προσπαθούν να διδάξουν ήθος(Πάργα) και τις τελευταίες αγωνιστικές να δέχονται τόσα γκολ όσα δεν είχαν δεχτεί σε όλο το πρωτάθλημα.

Πώς το είδες φέτος το επίπεδο του πρωταθλήματος στην Πρέβεζα σε σύγκριση με τις άλλες χρονιές που έχεις αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα;
Φέτος είχε πολύ καλές ομάδες και ήταν καλύτερο από τα άλλα 3 χρόνια που είχα αγωνιστεί στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Είχε τον Άγιο Θωμά και το Καλαμίτσι που ήταν πιο πάνω από τις άλλες ομάδες και μετά υπήρχαν ομάδες όπως η Α.Ε. Πρέβεζας η οποία ειναι μια πολύ καλή τεχνικά ομάδα(απόρροια της φιλοσοφίας του προπονητή της Άγγελου Μπέκα που μαζί με τον Θωμά Βασιλειάδη τους θεωρώ του καλύτερους στην Πρέβεζα), η Βόνιτσα, ο Άρης Πρέβεζας, η ομάδα των Σφακιωτών καθώς και ο Λούρος που αν δεν είχε τις απώλειες παιχτών θα βρισκόταν ψηλά στη βαθμολογία.

Περικλή, για το επίπεδο διαιτησίας;
Είμαι της άποψης ότι διαιτητές πρέπει να παίζουν άνθρωποι που έχουν κλωτσήσει ΄΄το τόπι΄΄ έστω και σε τοπικό επίπεδο ώστε να μπορούν να μπουν στη ψυχολογία του παίκτη. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο με εξαίρεση κάποιους έμπειρους διαιτητές οι οποίοι μπορούν να επιβληθούν όχι μόνο με τους κανόνες αλλά και με τις γνώσεις τους. Η συμπεριφορά κάποιων που τους δίνεται μια σφυρίχτρα και νομίζουν ότι είναι ο καρδινάλιος είναι απαράδεκτη. Από το τοπικό μέχρι την Α΄ Εθνική. Υπάρχουν όμως πολύ καλοί και έμπειροι διαιτητές.

Τώρα θα περάσουμε στην θητεία σου στη Άρτα και συγκεκριμένα στην Αναγέννηση Άρτας όπου έχεις δηλώσει ότι είναι η ΄΄ομάδα της καρδιά σου΄΄. Συνεχίζεις να το πιστεύεις;
Φυσικά και το πιστεύω. Η Αναγέννηση είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησα την καριέρα μου και η ομάδα στην οποία θα ήθελα να την κλείσω. Τα τελευταία 2 χρόνια έπαιξα εκεί αλλά δεν τα καταφέραμε μαζί με τα άλλα τα παιδιά να την βγάλουμε από το τοπικό και αυτό δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν εγκλήματα με αποκορύφωμα την περυσινή χρονιά στην οποία αποχώρησα τον Ιανουάριο θεωρώντας ότι είχαν μαζευτεί πολλοί ρουφιάνοι οι οποίοι δεν ήθελαν για διάφορους λόγους να βγει η ομάδα.
Μεγάλη όμως αγάπη τρέφω και για την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα και για τους οπαδούς του, τους ΄΄Σακαφλιάδες΄΄.


Αυτή θα ήταν η επόμενη ερώτηση. Πέρυσι, με γραπτή σου δήλωση αποχώρησες από την ομάδα της Άρτας στολίζοντας με κοσμιτικά επίθετα τον πρώην σου προπονητή Λούη Χριστοδούλου. Ποια ήταν η σχέση σου με τον Πρεβεζάνο προπονητή;
Δεν θέλω να έχω σχέσεις με τον εκάστοτε προπονητή. Ίσως κάποιες εκφράσεις δεν έπρεπε να ειπωθούν από πλευράς μου αλλά όταν έχεις δίκιο βουνό και δεν το βρίσκεις ξεσπάς. Η πορεία έδειξε ότι δικαιώθηκα σε όσα ανέφερα. Εγώ βρήκα ομάδα και μετά την Αναγέννηση, εκείνος όχι. Το θέμα έχει λήξει με τον Πρεβεζάνο προπονητή. Γνωριζόμαστε 15 χρόνια και έχουμε δώσει πολλές μάχες για να στηρίξουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Σε ένα καυγά πάντα ευθήνονται και οι δυο. Ποτέ μόνο ο ένας.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και δεν καταφέρατε τις 2 τελευταίες χρονιές να βγάλετε την ομάδα στη Δ΄ Εθνική;
Την 1η χρονιά η Ομόνοια ήταν πιο ομάδα από εμάς αλλά χάσαμε την άνοδο σε ένα περίεργο παιχνίδι με τους Αγ. Αναργύρους.
Την 2η χρονιά η ομάδα διέθετε πλειάδα καλών παιχτών(Δήμας, Μάρκος, Κουβεντάρης, Κολιός, Σταμούλης, Σιντόρης, Λαυράνος και Γκίνι) αλλά ο παίκτης-προπονητής είχε μπερδέψει τους ρόλους. Δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά και πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα ιεραρχία, σοβαρότητα και πειθαρχεία. Δεν τα είχαμε με φυσικό αποτέλεσμα να μη βγει η ομάδα. Αν αναλογιστεί κανείς ποιους παίχτες είχε η Αναγέννηση και δεν τα κατάφερε θα τραβάει τα μαλλιά του. Με πρώτον αυτόν που βάζει τα χρήματα, τον πρόεδρο. Η Άρτα πρέπει να περάσει σε χέρια ανθρώπου που μπορεί να την πάει πολύ ψηλά. Εκεί που της αξίζει δηλαδή. 


Ποιες ήταν οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους των διοικήσεων του 2010-2011 και 2011-2012;
Η διοίκηση Οικονομίδη έχει προσφέρει πολλά στην Άρτα αλλά χρειάζονταν άτομα με κύρος που να ασχολούντα με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Όσο για τον Καρύνο ήταν μεγάλο κατόρθωμα το να χτίσει τόσο γρήγορα την ομάδα αλλά έκανε λάθος στη θέση του προπονητή.
Ήθελε ταξιτζή για να μεταφέρει τους παίχτες από Πρέβεζα και κατέληξε σε λάθος άνθρωπο. Μετά οι Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση μόνο την Πέμπτη και το Σάββατο αγωνίζονταν με αποτέλεσμα να χαθούν οι ισορροπίες.


Έχοντας αγωνιστεί και στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα αλλά και στην ομάδα της Αναγέννησης θα ήθελες να μας κάνεις μια πρόβλεψη για τα μπαράζ ανόδου της περιοχής; 
Ακόμη το πρωτάθλημα στην Άρτα δεν τελείωσε και δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια ομάδα θα βγει. Είναι τα Τζουμέρκα τα οποία διαθέτουν για πρόεδρο τον κ. Δράκο ο οποίος είναι ένα κόσμημα για το Αρτινό και όχι μόνο παδόσφαιρο και μακάρι κάποτε να αναλάμβανε την Αναγέννηση και να την έφτανε εκεί που πρέπει. Επίσης είναι το Κομπότι το οποίο διαθέτει καλή ομάδα και διοίκηση καθώς και η Αναγέννηση Άρτας. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο για όποια ομάδα βγει να τερματίσει στην πρώτη θέση των μπαράζ. Για τον Αγ. Θωμά ακούω και μαθαίνω ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα και νομίζω πως οι παίκτες που αγωνίζονται εκεί είναι ήρωες και αξίζουν συγχαρητήρια που τερμάτισαν στην 1η θέση.

Περικλή, έχεις συνεργαστεί με πάρα πολλούς προπονητές. Ποιον θεωρείς τον κορυφαίο;
Κατά τη γνώμη μου, οι κορυφαίοι σε υψηλό επίπεδο ήταν οι Δανιήλ και Κυράστας παρά τα όσα προβλήματα που είχαμε.
Σε τοπικό επίπεδο, θεωρώ ότι οι Μπέκας και Παπαδιώτης ήταν οι κορυφαίοι με διαφορά.


Περικλή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά για την συζήτηση που είχαμε.
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου που μου έδωσες την ευκαιρία να πω κάποια λόγια.
Το ποδόσφαιρο όμως είναι δευτερεύον μπροστά σε αυτά που νιώθουμε.

Καλώ τον κόσμο λοιπόν,  να ξεσηκωθεί και να βγει στους δρόμους, να διώξει τους κλέφτες πολιτικούς που φέρανε τη χώρα στο σημείο που είναι σήμερα, να πεινάει, να διώξει τον διορισμένο Υπουργό Οικονομικών Στουρνάρα και να βάλει επάνω ανθρώπους που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο.


 
Picture
Ο 22χρονος πρώην παίκτης του Α.Ο. Φιλοθέης, δέχτηκε να παραχωρήσει στο Sports of Preveza μια συνέντευξη  εφ όλης της ύλης παρουσιάζοντας μας τη φετινή Φιλοθέη, αιτιολογώντας την αποτυχία του Θριάμβου Λούρου να τερματίσει πρώτος τη σεζόν 2011-2012 καθώς και πολλά ακόμη.
Γιώργο καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες να μας δώσεις τη συγκεκριμένη συνέντευξη.
Να σε ευχαριστήσω και εγώ που μου δίνεις την ευκαιρία να αναφερθώ σε όσα συνέβησαν πέρυσι και φέτος γιατί λίγος κόσμος τα ξέρει.

Λοιπόν κατάγεσαι εξολοκλήρου από τη Φιλιππιάδα;
Ναι, και συγκεκριμένα από τον Κερασώνα Φιλιππιάδας.

Από πια ομάδα ξεκίνησες την καριέρα σου και που μεταπήδησες στη συνέχεια.
Ήμουν 15 χρονών όταν έβγαλα δελτίο στον Α.Ο. Άρτας. Τότε καταφέραμε την άνοδο σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Β΄ κατηγορίας πρωτάθλημα. Για τα επόμενα χρόνια δεν αγωνίστηκα κάπου λόγω τραυματισμού και σχολικών υποχρεώσεων. Στα 19 μου χρόνια, αγωνίστηκα στους Αγίους Αναργύρους που κάναμε πολύ καλή πορεία. Στη συνέχεια ακολουθούν οι Αναγέννηση Άρτας, Θρίαμβος Λούρου και Α.Ο. Φιλοθέης.

Φέτος δεν τα καταφέρατε με την ομάδα της Φιλοθέης και υποβιβαστήκατε. Θα ήθελες να μας πεις λίγα λόγια για αυτή την πορεία;
Φέτος στη Φιλοθέη, μαζεύτηκε μια ομάδα τις τελευταίες 10 μέρες. Ήταν ένας κορμός 25 καινούργιων αλλά ποιοτικών ποδοσφαιριστών.
Είχαμε προβλήματα σε πολλούς τομείς. Το έργο τη διοίκησης ήταν πολύ δύσκολο αφού κατάφερε και δημιούργησε μια ομάδα, μια ολοκληρωμένη ομάδα μέσα σε μόλις 10 μέρες. Και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε σωθεί. Παράλληλα, κάποιες άλλες ομάδες που είχαν όλες τις ανέσεις αλλά και τις καλύτερες συνθήκες σώθηκαν την τελευταία στιγμή. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο δεύτερο γύρο η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού συγκεντρώνοντας περίπου 17-18 βαθμούς.


Ποιες ομάδες ξεχώρισες από τον όμιλο σας;

Μου άρεσε πολύ το Μεσολόγγι. Καλά στοιχεία έδειξαν και ο Όλυμπος Κέρκυρας και η Φιλιππιάδα. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονταν στα ίδια επίπεδα γι' αυτό το λόγο κρίθηκε η παραμονή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Πιστεύεις ότι φέτος η διαιτησία έπαιξε ρόλο στον υποβιβασμό της ομάδας σου;
Σίγουρα αδικηθήκαμε σε κάποια παιχνίδια στην έδρα μας αλλά δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία.
Πέρυσι π.χ. πιστεύω πως οι καλύτερες ομάδες στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας -με την ομάδα του Λούρου σχεδόν σε κάθε παιχνίδι να μένει με 10 παίκτες- όμως καμία από τις 2 δεν κατάφερε την άνοδο χωρίς να ρίχνω τις ευθύνες στη διαιτησία και να υποβαθμίζω την ομάδα του Θεσπρωτικού.


Γιώργο, το site μας ασχολείται κυρίως με τον αθλητισμό στην Πρέβεζα και αφού έχεις παίξει στο Πρωτάθλημα της Πρέβεζας θα ήθελα να μας πεις δυο λόγια για το ποδοσφαιρικό επίπεδο της περιοχής.
Θα μιλήσω για πέρυσι όπου έπαιξα μια ολοκληρωμένη σεζόν στην Πρέβεζα. Το πρωτάθλημα στην Πρέβεζα είναι υψηλού επιπέδου με 6-7 πολύ καλές ομάδες και με παίκτες τεράστιας κλάσης όπως ήταν η ομάδα της Βόνιτσας με τους Κούτσικος, Χαϊδάκης και Παληογιάννης αλλά και οι ομάδες της Λευκάδας. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις ομάδες στο Καναλάκι και στην Πάργα που έχουν τεράστια Προϊστορία στη Δ΄ και στη Γ΄ Εθνική.

Τι θα ήταν αυτό το κάτι παραπάνω που θα έδινε στο Λούρο το πρωτάθλημα κατά τη γνώμη σου;
Κατά τη γνώμη μου, δεν καλύφθηκαν σωστά οι απουσίες παικτών το Γενάρη. Βέβαια ήρθε ο Alex Georgiev που είναι ένας πολύ καλός παίχτης αλλά οι ελλείψεις ήταν περισσότερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τα derby του 2ου γύρου η ομάδα ήταν 1η που σημαίνει ότι οι παίκτες είχαν κάνει το καθήκον τους.
Ούτε εμείς όμως είμαστε άμοιροι των ευθυνών όμως πιστεύω πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει η διοίκηση του Λούρου που δεν κράτησε τις δεσμεύσεις τις απέναντι στους παίχτες με εξαίρεση τον Λάζαρο Λιόντο ο οποίος στάθηκε δίπλα μας σε όλη τη χρονιά και μας βοήθησε σε πολλούς τομείς.


Πέρυσι είχαν ακουστεί πολλά για τις κακές σχέσεις των παικτών του Λούρου με τον προπονητή τους Βαγγέλη Γκαρτζονίκα. Ποια είναι η γνώμη σου για τον συγκεκριμένο προπονητή;
Ο Βαγγέλης Γκατζονίκας είναι ένας πολύ καλός προπονητής και κορυφαίος στο είδος του στον τομέα της τακτικής. Από εκεί και πέρα, η ομάδα είναι σαν μια οικογένεια. Θα έχει προβλήματα που θα πρέπει να μένουν μέσα στα αποδυτήρια και όχι έξω από αυτά.

Ποιοι πιστεύεις ότι ήταν οι παίκτες κλειδιά για τη περυσινή πορεία του Λούρου;
Είχαμε μια ομάδα με 12-13 παίκτες κορυφαίους στο είδος τους.
Ο Κώστας Μπρούβας ήταν ένας από αυτούς όπου η τεράστια κλάση του μας βοήθησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Ο συγκεκριμένος παίχτης πιστεύω ότι είναι το καλύτερο εξτρέμ στην Ήπειρο.

Ο Σάκης Μηλιώνης επίσης, ο οποίος ήταν ένα σχολείο για μένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εκτός αυτού. Δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται ακόμα και τώρα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει ποτέ από τα γήπεδα της Δ΄ και Γ΄ Εθνικής.
Βέβαια θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και στους Ναστούλη, Μπάκα, Παναγόπουλο και Georgiev, οι οποίοι βοήθησαν αρκετά την ομάδα.


Φέτος πως το είδες το επίπεδο του πρωταθλήματος στην Πρέβεζα;
Φέτος απ' ότι κατάλαβα, ο ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και άξια στέφθηκε πρωταθλήτρια αφού ήταν ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Από εκεί και πέρα, πολύ καλές ομάδες ήταν η ομάδα του Καλαμιτσίου, η ομάδα του Άρη και της Ένωσης Πρέβεζας αλλά και η ομάδα της Πάργας.     


Ποιοι πιστεύεις ότι ήταν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές τη χρονιά που μας πέρασε στη Πρέβεζα;
Πιστεύω ότι πολύ καλή χρονιά έκαναν οι Μπρούβας, Δημουλιάς, Μηλιώνης και Σπυράκος.

Έχοντας αγωνιστεί και στην ΕΠΣ Άρτας και στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, θα ήθελες να κάνεις κάποια πρόβλεψη για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική;
Θα γίνουν σίγουρα πολύ καλά παιχνίδια και η ομάδα που θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της θα περάσει στη Γ΄ Εθνική.

Το site μας έχει ξεκινήσει μια ψηφοφορία σχετικά με την κορυφαία 18αδα και το κορυφαίο προπονητικό δίδυμο. Εσύ ψήφισες;
Φυσικά και ναι αλλά δεν θα ήθελα να σου πω ακριβώς τι ψήφησα διότι η ψηφοφορία είναι μυστική. Το μόνο που μπορώ να σου εκμυστηρευτώ είναι ότι στη θέση του 10ριου ψήφησα Περικλή Σπυράκο γιατί είναι κορυφαίος στη θέση του και το έχει αποδείξει πολλές φορές στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός εκεί.

Κατά γενική ομολογία παιχτών, προπονητών και παραγόντων θεωρείσαι ίσως το καλύτερο Full Back που έχει περάσει από τα γήπεδα της Πρέβεζας. Συμφωνείς;
Χαχαχα(γέλια)...
Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό. Μόνο οι συμπαίχτες, οι αντίπαλοι και οι προπονητές μπορούν.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πέρυσι έκανα μια πολύ καλή χρονιά με τη βοήθεια των συμπαιχτών μου και του προπονητή. Είχα μια τεράστια εξέλιξη σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού μέσα από την σκληρή δουλειά στην προπόνηση.


Γιώργο μια τελευταία ερώτηση. Αν και είναι νωρίς ακόμα, έχεις κάνει κάποιες επαφές με άλλες ομάδες για να συνεχίσεις την καριέρα σου;      
Ανεπίσημα έχω κάνει κάποιες επαφές με ομάδες. Όμως θα περιμένω το καλοκαίρι ώστε να γίνουν και επίσημα αυτές οι συζητήσεις. Θα καταλήξω στην ομάδα με τις καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις για πρωταθλητισμό.

Γιώργο θα ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά για την συζήτηση που είχαμε και να σου ευχηθώ τα καλύτερα για την καριέρα σου.
Εγώ σε ευχαριστώ.