Η υποτιθέμενη μεταγραφή του Δημήτρη Καρασαββίδη στην Α.Ε.Ν. Σαμψούντας ακυρώθηκε καθώς ο έμπειρος ''center for'', δευτερόλεπτα πριν την κατάθεση και την επικύρωση του δελτίου του στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας συνομίλησε τηλεφωνικά με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Σαμψούντας θέλοντας να αποτρέψει αυτή τη μεταγραφική κίνηση για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους. 
Ο Δημήτρης Καρασαββίδης ακυρώνοντας την συγκεκριμένη μεταγραφή, πρόσθεσε άλλη μια ομάδα, για τη φετινή μεταγραφική περίοδο, την οποία άφησε στο ''περίμενε''. Στην αρχή αυτού του μεταγραφικού καλοκαιριού, ο Δημήτρης Καρασαββίδης είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Μαραντοχωρίου Λευκάδας αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Αργότερα, είχε σειρά ο Θρίαμβος Λούρος με τον οποίο έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία χωρίς να επισημοποιηθεί αυτή η μεταγραφική κίνηση της ομάδας του Λούρου. Και τώρα η ομάδα της Σαμψούντας η οποία έμεινε και αυτή στο ''περίμενε''.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Καρασαββίδης φέρεται να έχει δεχτεί την πρόταση του Θριάμβου Λούρου για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά και να έχει συμφωνήσει σε όλα για την μετακόμιση του στον Λούρο. Leave a Reply.